Beton amprentat

beton amprentat

Pavaje din beton amprentat

Experții noștri sunt specialiști autentici în turnarea pavajelor din beton amprentat, un strat decorativ care oferă o serie de avantaje uimitoare în ceea ce privește durabilitatea, rezistența și capacitatea sa de a emula o mare varietate de materiale.
Vă oferim posibilitatea de a vă personaliza complet instalația datorită selecției noastre de peste 150 de modele disponibile. Acest lucru vă va permite să obțineți diferite texturi și modele unice. In plus, nu putem sa nu mentionam marea varietate de culori si finisaje de cea mai buna calitate pe care vi le punem la dispozitie.
Pardoseala din beton amprentat este prezentată atât ca o alegere stilistică, cât și rezistentă. Necesită o întreținere minimă și prezintă o rezistență superioară la intemperii, depășind cu mult pardoselile convenționale.

Cereți-ne o ofertă fără obligații. Aveți încredere în profesioniștii noștri în beton amprentat , suntem pregătiți să realizăm orice proiect cu beton amprentat

Ce este betonul amprentat?

Betonul amprentat este un strat decorativ utilizat pe scară largă în proiecte, atât în interior, cât și în exterior. Se compune dintr-o combinație de beton, pigmenți și aditivi, pe care se aplică matrițe de beton atunci când este încă proaspăt. Acest proces permite crearea de suprafețe cu texturi și modele variate, obținând un finisaj estetic și de lungă durată.

Modele și modele din beton amprentat

Vă oferim o mare varietate de opțiuni în ceea ce privește modelele, texturile și culorile complet personalizabile ale pardoselilor din beton amprentat pentru interior și exterior, care se vor potrivi perfect stilului și preferințelor dvs. Iată câteva dintre caracteristicile care ne diferențiază:

 • Gamă largă de matrițe din beton amprentat, avem o selecție diversă de matrițe care ne permit să reproducem o mare varietate de materiale, inclusiv piatră, cărămidă, lemn și pavele, printre altele. Aceste matrițe joacă un rol crucial în timpul aplicării, creând textura dorită și relieful pe podea. Diversitatea opțiunilor vă oferă libertatea de a alege designul care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. estetice, fie că este vorba de un stil rustic, modern sau clasic.
 • Personalizarea texturilor și culorilorUnul dintre principalele avantaje ale betonului amprentat este capacitatea sa de a imita o mare varietate de texturi și culori, permițându-vă să creați un aspect atrăgător și unic din punct de vedere vizual. Oferim o gamă largă de texturi, de la suprafețe netede și uniforme până la aspre și foarte detaliate, aducând o notă realistă podelei din beton. În plus, culorile noastre sunt complet adaptabile datorită utilizării pigmenților rezistenți la radiațiile solare. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a ajusta designul podelei la paleta de culori a împrejurimilor, obținând o armonie vizuală perfectă.
 • Aplicare pe diverse suprafețe și medii, aplicăm beton amprentat pe o mare varietate de suprafețe, atât în interior, cât și în exterior, ceea ce vă oferă o mare versatilitate în ceea ce privește designul și utilizarea. În aer liber, este obișnuit să-l instalați pe terase, terase, căi și garaje, oferind o valoare estetică și durabilitate incomparabile. În interior, poate imita aspectul altor materiale, cum ar fi lemnul din camera de zi sau podelele din bucătărie, oferind un aspect cald, natural, fără dezavantajele întreținerii. În plus, podelele din beton amprentat sunt potrivite pentru zonele umede, cum ar fi piscinele și băile, datorită suprafeței antiderapante și rezistenței la apă.

Cereți-ne o ofertă, suntem profesioniști

Cereți-ne o ofertă fără obligații. Aveți încredere în profesioniștii noștri în beton amprentat în Toledo, suntem pregătiți să realizăm orice proiect cu beton amprentat

Pret beton amprentat

Atunci când se ia în considerare utilizarea betonului amprentat pentru pavaj, este esențial să se ia în considerare aspectul economic, deoarece acest aspect poate varia în funcție de mai multe elemente cheie care influențează costul final:

Factorii care influențează prețul

 • Dimensiunea zonei care urmează să fie acoperită: Dimensiunea zonei de instalare este un factor determinant în costul total. Pe măsură ce zona crește, este necesară o cantitate mai mare de material și forță de muncă, ceea ce se traduce printr-un cost mai mare.
 • Complexitatea designului: Necesitatea unui design complex, cu multiple culori si modele poate creste cheltuielile datorita muncii suplimentare si preciziei necesare realizarii designului dorit.
 • Tipul matrițelor utilizate: Alegerea matrițelor utilizate pentru a crea textura și modelul poate afecta, de asemenea, prețul. Unele matrițe pot fi mai scumpe datorită complexității sau cererii lor pe piață.
 • Finisaje &; Efecte speciale: Dacă se doresc finisaje și efecte speciale, cum ar fi sclipici, texturi suplimentare sau combinarea diferitelor culori, acest lucru poate duce la o creștere a costurilor datorită utilizării de produse și procese suplimentare.

Pretul betonului amprentat pe metru pătrat Analiza

Pretul pavajeleor din beton amprentat este de obicei calculat pe metru pătrat. Cu toate acestea, este important să rețineți că acest cost poate varia în funcție de factorii menționați mai sus. În general, pretul pe metru pătrat variază între 35 euro/m² și 60 euro/m².
Vă recomandăm să solicitați o ofertă personalizată pentru a obține o estimare exactă a cheltuielilor și, dacă doriți, să o comparați cu diferiți furnizori.
Este relevant să ne amintim că, deși betonul amprentat poate avea un cost inițial mai mare în comparație cu alte tipuri de pavaje, durabilitatea, rezistența și versatilitatea sa pe termen lung îl pot face o investiție valoroasă și profitabilă în viitor.

Caracteristicile betonului amprentat

 • Durabilitate: Betonul amprentat este recunoscut pe scară largă pentru rezistența și longevitatea sa excepționale, permițându-i să-și păstreze integritatea în timp și în fața activității constante.
 • Personalizare: O caracteristică remarcabilă a betonului amprentat este capacitatea sa de a imita o varietate de materiale, cum ar fi piatra, lemnul sau pavajul, facilitând adaptarea la o gamă largă de stiluri și modele.
 • Varietate de texturi și modele: Prin utilizarea matrițelor specializate, este posibilă crearea a peste 150 de texturi și modele unice, permițând generarea de suprafețe cu reliefuri și modele excepționale.

Avantajele și dezavantajele pavajelor din beton amprentat

Avantajele și considerațiile pavajelor din beton amprentat

 • Paletă largă de culori: Pardoselile din beton amprentat permit personalizarea extensivă în ceea ce privește culorile datorită utilizării pigmenților rezistenți la radiațiile solare. Acest lucru face posibilă adaptarea la preferințele estetice ale fiecărui proiect într-un mod excepțional.
 • Versatilitate în aplicarea sa: Betonul amprentat poate fi utilizat pe o varietate de suprafețe, inclusiv podele, pereți, piscine, garaje și multe altele, făcându-l o alegere versatilă pentru o mare varietate de medii.
 • Durabilitate remarcabilă: Datorita rezistentei si durabilitatii exceptionale, betonul amprentat ofera o durata lunga de viata in comparatie cu alte materiale, reprezentand o investitie pe termen lung.

Lucruri de reținut cu pardoselile imprimate

 • Aspect mai puțin organic: În ciuda capacității sale de a imita diverse materiale, betonul amprentat poate fi perceput ca fiind mai puțin natural în comparație cu materialele originale.
 • Fisuri potențiale: În anumite circumstanțe, betonul amprentat poate dezvolta mici fisuri în timp datorită contracției și expansiunii cauzate de schimbările de temperatură. Cu toate acestea, în compania noastră oferim servicii de reparații beton amprentat pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Cum turnam betonul amprentat?

Procesul de turnare a betonului amprentat

 • Pregătirea meticuloasă a solului De la începutul proiectului nostru la locul de instalare, identificăm acțiunile necesare, care implică de obicei pregătirea minuțioasă a suprafeței. Aceasta include curățarea și nivelarea zonei, asigurându-vă că este lipsită de impurități, praf și obstacole care pot afecta aplicarea betonului amprentat.
 • Amestecare și aplicare precisăOdată ce suprafața este gata, solicităm furnizorului nostru să includă pigmenții de culoare aleși în beton. Acest amestec este turnat cu grijă pe sol și răspândit uniform folosind unelte specializate pentru a asigura o aplicare uniformă și neuniformă.
 • Alegerea matrițelor și modelelorVersatilitatea betonului amprentat se bazează pe capacitatea sa de a reproduce diferite materiale și texturi. Pentru a realiza acest lucru, folosim matrițe specifice care sunt aplicate pe beton proaspăt și presate pentru a crea relieful și modelul dorit. Avem o varietate de peste 150 de matrițe disponibile, permițându-ne să oferim o gamă largă de modele.
 • Armare și protecție pe termen lungOdată ce am obținut relieful și modelul dorit, procedăm la aplicarea unui mortar de întărire pentru a îmbunătăți rezistența și durabilitatea betonului amprentat. Ulterior, se aplică un strat protector, de obicei folosind o rășină specifică pentru betonul amprentat sau, în unele cazuri, lacuri speciale, pentru a asigura rezistența la uzură și factori externi, cum ar fi radiația solară și umiditatea.

Întreținerea și repararea pavajelor din beton amprentat

La Beton Dezactivatdorim să vă oferim sfaturi valoroase pentru a vă menține betonul amprentat în stare optimă în timp.

Îngrijirea și curățarea suprafeței de beton amprentat

 • Curățarea regulată: Utilizați un furtun de apă și o perie moale pentru a îndepărta murdăria și resturile în mod obișnuit.
 • Produse de curățare adecvate: Evitați utilizarea unor produse de curățare dure care pot deteriora stratul protector al betonului. Optați pentru detergenți neutri sau specifici pentru betonul amprentat.
 • Scurgeri: Acționați rapid în cazul scurgerilor de lichid pentru a preveni petele.
 • Prevenirea daunelor: Evitați utilizarea uneltelor sau a produselor care pot zgâria sau uza suprafața betonului.
 • Protecția etanșantului: Aplicați un material de etanșare sau un protector pentru a menține rezistența betonului ștanțat și a-l proteja de efectele soarelui și de vremea nefavorabilă.

Repararea fisurilor și uzurii pavajelor din beton amprentat

În timp, pot apărea fisuri sau uzură în betonul amprentat. Vă oferim îndrumări pentru a efectua reparația, deși putem avea grijă și de aceasta, consultați serviciul nostru de reparații beton amprentat:

 • Evaluarea fisurilor: Examinați dimensiunea și adâncimea fisurilor pentru a determina tipul de reparație necesară.
 • Pregătirea suprafeței: Curățați temeinic suprafața, îndepărtând praful, murdăria și resturile.
 • Umplere și îndreptare: Umpleți crăpăturile cu un mortar special de beton, asigurându-vă că este la nivel și fără excese. Utilizați unelte precum spatule sau mistrii pentru a netezi suprafața reparată pentru un finisaj uniform.
 • Uscare: Lăsați materialul de reparare să se usuce complet înainte de a utiliza din nou zona.

Prevenirea pierderii culorii

Pentru a pastra culoarea originala a betonului amprentat, urmati aceste recomandari:

 • Etanșant colorat: Aplicați un sigilant colorat pentru a prelungi intensitatea și pentru a proteja betonul de decolorarea cauzată de radiațiile UV. Asigurați-vă că păstrați materialul de etanșare în stare bună și reaplicați-l conform instrucțiunilor producătorului.
 • Evitați produsele corozive: Nu utilizați substanțe chimice corozive sau abrazive pe pardoseala din beton amprentat, deoarece acestea ar putea afecta culoarea originală.
 • Produse de curățare delicată: Utilizați întotdeauna produse de curățare blânde și direcționate pentru betonul amprentat.

Aplicații și utilizări ale betonului amprentat

Betonul amprentat este un strat versatil utilizat într-o mare varietate de medii, atât în interior, cât și în exterior. La Concreto Impreso Toledo, efectuăm numeroase lucrări în fiecare an:

Pardoseală din beton amprentat pentru spații exterioare

Pardoseala din beton amprentat este o alegere populară pentru zonele exterioare, cum ar fi terasele, punțile, aleile și căile de acces. Rezistența și durabilitatea sa îl fac alegerea ideală pentru a rezista uzurii zilnice și condițiilor meteorologice dure. În plus, personalizarea sa permite crearea de modele și modele unice care îmbunătățesc estetica mediului.
Aceste pardoseli oferă o suprafață antiderapantă, ceea ce le face sigure pentru zonele expuse ploii sau umezelii. În plus, rezistența la UV asigură faptul că culoarea betonului amprentat rămâne vibrantă și rezistentă la decolorarea cauzată de soare.

Pereți și placare din beton amprentat

De asemenea, aplicăm beton amprentat pe pereți și placări pentru a adăuga o notă decorativă și distinctivă atât în interior, cât și în exterior. Prin utilizarea betonului amprentat pe pereți, este posibil să se creeze texturi și modele care imită diverse materiale, cum ar fi piatra, cărămida sau lemnul, la un cost mai accesibil. Acest lucru permite un aspect natural, rustic, fără a compromite rezistența și durabilitatea betonului.
În plus, placarea cu beton amprentat oferă o opțiune estetică și durabilă pentru îmbunătățirea fațadelor, coloanelor, coșurilor de fum și a altor elemente arhitecturale. Gama larga de modele si culori disponibile permite betonului amprentat sa fie adaptat oricarui stil sau preferinta, oferind un aspect elegant si modern.

Alte aplicații în piscine, garaje și parcuri

Betonul amprentat este, de asemenea, utilizat în alte setări, cum ar fi piscine, garaje și parcuri. În piscine, această acoperire asigură o suprafață antiderapantă și rezistentă la apă, asigurând siguranța celor care o folosesc. Personalizarea sa vă permite să creați modele unice care îmbunătățesc estetica piscinei și a împrejurimilor sale.
În garaje, betonul amprentat oferă o opțiune puternică și durabilă care susține greutatea vehiculelor și rezistă petelor și scurgerilor de lichide. Suprafața sa netedă îl face ușor de curățat și întreținut, îmbunătățind în același timp aspectul general al garajului.

În parcuri și zone de agrement în aer liber, betonul amprentat este utilizat în căi, piețe și locuri de joacă. Rezistența sa la abraziune și uzură asigură durabilitatea și siguranța suprafețelor utilizate de vizitatori. În plus, personalizarea permite integrarea de modele și modele care se potrivesc temei și esteticii generale a parcului.

☏ Sună 0753.688.062
Scroll to Top