Beton dezactivat Cluj

beton dezactivat cluj

Beton dezactivat Cluj : Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla si Huedin

Daca inca sunteti in cautarea unei solutii pentru infrumusetarea si infrumusetarea aleilor de gradina, teraselor sau terasei piscinei, pavajului etc., beton dezactivat Cluj este cea mai buna solutie. O alternativă foarte estetică la betonul convențional, betonul dezactivat este atât un beton decorativ, cât și un strat foarte rezistent. Pentru mai multe informații despre acest tip de acoperire, vă oferim un ghid complet despre betonul dezactivat Cluj.

Ce este betonul dezactivat Cluj?

Cunoscut și sub numele de „beton spălat”, betonul dezactivat Cluj este combinația dintre o formulă bogată în pietriș și o manoperă unică. Cu alte cuvinte, este evoluția betonului tradițional. Ca toate tipurile de beton, este un amestec de ciment, apă, nisip și pietriș. Cu toate acestea, se remarcă prin conținutul ridicat de pietriș și prin adăugarea oricăror pigmenți sau adjuvanți.

Conținutul ridicat de pietriș scoate în evidență modele și texturi excepționale, în timp ce pigmentul adaugă culoare structurii. Există mai multe opțiuni de formă și culoare pentru betonul dezactivat. De exemplu, vă puteți juca cu estetica în funcție de alegerea pietrișului. Pentru a face să apară culoarea , pigmentul este adesea folosit. De asemenea, puteți amesteca diferite dimensiuni de pietriș pentru a obține și mai multă estetică.

Care este prețul pe metru pătrat pentru betonul dezactivat Cluj?

Prețul mediu al betonului dezactivat Cluj variază între 60 și 150 de euro pe metru pătrat. Profesioniștii oferă adesea rate de scară glisantă, deoarece acesta este un proces mai complex. Această rată depinde de obicei de zona care trebuie acoperită. Cu cât este mai mare suprafața totală de acoperit, cu atât bugetul va fi mai mic.

Alte elemente pot influența, de asemenea, prețul betonului dezactivat Cluj. Aceasta include volumul, terasamentele, bordurile, grosimea betonului, tipul și culorile agregatelor, elementele decorative, livrarea etc. În plus, prețul se poate schimba și de la un profesionist la altul. Un zidar poate, de exemplu, să includă un preț pentru instalarea betonului decorativ. Un peisagist, pe de altă parte, poate oferi un serviciu cu ora.

Pe scurt, prețul betonului dezactivat Cluj variază între 60 și 150 de euro. Dacă doriți să obțineți o estimare exactă a prețului, cel mai bine este să apelați la un profesionist.

Podea roșie din beton dezactivat

Care sunt utilizările beton dezactivat Cluj?

Cu caracteristicile și proprietățile sale extraordinare, betonul dezactivat Cluj este potrivit pentru aproape orice scop. Posibilitățile sunt aproape nelimitate. Cu toate acestea, există anumite utilizări pentru care aceste betoane decorative sunt unanim acceptate.

 • Dezvoltare urbană și lucrări rutiere: betonul dezactivat este utilizat pe scară largă pentru construcția de pasarele pietonale, trotuare, treceri de pietoni, parcări etc. Este soluția ideală pentru construcția suprafețelor exterioare.
 • Zone rezidențiale: acest beton colorat este, de asemenea, potrivit pentru utilizări speciale și pentru dezvoltarea zonelor rezidențiale. Este o pardoseală mai originală, mai sigură și foarte ușor de întreținut.
 • Pentru terasamentele dvs.: puteți aplica, de asemenea, beton dezactivat pentru toate amenajările exterioare ale casei (punte de beton spălată, alee de grădină etc.)
 • Punți pentru piscină: acest tip de acoperire este, de asemenea, o necesitate pentru a adăuga estetică punții piscinei. Oferă o proprietate anti-alunecare pentru a asigura o siguranță optimă.

Avantajele betonului dezactivat Cluj

Din punct de vedere estetic, betonul dezactivat Cluj sunt o necesitate. Asta nu e tot! Aceste betoane oferă, de asemenea, multe avantaje:

 • Foarte rezistent: acest tip de beton ofera o rezistenta si o rezistenta extraordinare. Este mai rezistent la intemperii, apă de ploaie etc.
 • Durabil: Cu rezistența și duritatea sa, betonul dezactivat oferă, de asemenea, o durată lungă de viață. Acesta va rămâne neschimbat ani de zile.
 • Versatil: Deoarece betonul spălat este potrivit pentru orice scop, acesta va fi, de asemenea, potrivit pentru toate proiectele dvs. de construcție și renovare.
 • Ușor de întreținut: faceți-vă viața mai ușoară cu betonul dezactivat. Utilizarea unei mașini de spălat cu înaltă presiune va fi suficientă pentru ao restabili la strălucirea inițială.
 • Betonul dezactivat poate rezista la sarcini foarte grele, cum ar fi vehiculele grele sau traficul pietonal.
 • Economic: Pe termen lung, este o soluție economică. Oferă costuri reduse de întreținere și o durată lungă de viață.
 • Antiderapant: Acest tip de beton este opusul betonului neted. Oferă mai multă aderență.
Pietriș roșu pentru beton

Cum se face instalarea beton dezactivat Cluj?

Spre deosebire de betonul normal, betonul dezactivat Cluj este compus din agregate expuse, cum ar fi nisip, pietriș, pietricele etc. Desigur, implementarea sa este, de asemenea, diferită. Într-adevăr, instalarea și implementarea betonului dezactivat necesită mai multă delicatețe și necesită o finisare mai riguroasă.

 • Dozare: Dozarea este un pas extrem de important în implementarea betonului dezactivat. Acest lucru influențează în mod semnificativ proprietatea generală a betonului dezactivat. Alegerea materialelor și dozarea corectă sunt de o importanță capitală.
 • Turnarea: Odată ce aveți doza potrivită, se toarnă apoi o placă normală și comună. Această etapă include producerea unei șape și încorporarea pigmenților originali.
 • Netezire sau plutire: Această etapă constă în îndepărtarea imperfecțiunilor de pe suprafața structurii. Este o operație foarte fizică, pentru că trebuie să aduci pietrele mari.
 • Aplicarea produsului de dezactivare: Se adaugă apoi o soluție acidă pentru a îndepărta suprafața betonului proaspăt dezactivat. Aplicarea produsului dezactivator trebuie făcută la momentul potrivit.
 • Spălarea și instalarea rosturilor de dilatare: Ultimul pas este spălarea suprafeței pentru a scoate în evidență formele și culorile. Această operațiune consolidează, de asemenea, structura. Un jet de apă sub presiune este adesea folosit pentru spălarea betonului dezactivat. În concluzie, rosturile de dilatare sunt instalate pentru a anticipa fisurile.

De ce să alegi beton dezactivat Cluj pentru proiectul tău?

Betonul dezactivat Cluj este cea mai bună soluție dacă doriți să adăugați o notă de originalitate, culoare și estetică structurilor dvs. Oferă aceeași rezistență și rezistență ca betonul convențional, dar cu mai mult stil, eleganță și subtilitate. Mai ales că este noua tendință. Mulți oameni folosesc deja beton dezactivat Cluj, de ce nu și tu?

☏ Sună 0753.688.062
Scroll to Top